Eğitim

Ankara Bilim Simurg Üniversitesi, uluslararası eğitim temsilcilerini ağırladı

Ankara bilim simurg üniversitesi, italya, ispanya ve polonya’dan polonya’dan yetişkin eğimi alanında çalışan belediye ve sivil toplum kuruluşlarından yetkilileri ağırladı.

Ankara Bilim Simurg Üniversitesi, uluslararası eğitim temsilcilerini ağırladı
11-06-2024 12:41

Ankara Bilim Simurg Üniversitesi, İtalya, İspanya ve Polonya’dan Polonya’dan yetişkin eğimi alanında çalışan belediye ve sivil toplum kuruluşlarından yetkilileri ağırladı.


İtalya, İspanya ve Polonya’dan yetişkin eğimi alanında çalışan belediye ve sivil toplum kuruluşlarından yetkililer, Ankara Bilim Simurg Üniversitesi’nin başarılarını ve eğitim yaklaşımını yakından incelemek üzere üniversiteyi ziyaret etti. Her ülkeden iki delegenin katılım gösterdiği ziyarette delegeler, Ankara Bilim Simurg Üniversitesinin öğretim kadrosuyla tanışma, derslere katılma ve katılımcılarla etkileşimde bulunma fırsatı buldular.


Ziyaretin ardından üniversitenin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, Dr. Aziz Bacı, Dr. Eda Arısoy, Nilgün Oran ve Eray Karınca’nın yaptığı konuşmalarda, Türkiye’ye gelen delegelere üniversite hakkında bilgi verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER