العربية

Ankara TUSAŞ'ta ne oldu? Hayatını kaybeden var mı?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde silah sesleri duyuldu. Bu durum üzerine internette, 'Ankara TUSAŞ'ta ne oldu? Hayatını kaybeden var mı?' sorularına yanıt aranıyor.

Ankara TUSAŞ'ta ne oldu? Hayatını kaybeden var mı?
23-10-2024 16:12

Başkent Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) önünde silah sesleri duyuldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgede canlı bombanın olduğu söyleniyor. Peki, Ankara TUSAŞ'ta ne oldu? Hayatını kaybeden var mı?

ANKARA TUSAŞ'TA NE OLDU?

23 Ekim 2024 Çarşamba günü Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi önünde silah sesleri duyuldu. Olay sonrası ekipler bölgeye sevk edildi. Henüz ölen ya da yaralı olan birisine rastlanılmadı.

TUSAŞ NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ, Türkiye’de hava platformlarının tasarımı, geliştirilmesi, üretimi, tamamlanması, yenilenmesi ve satış sonrası hizmetleri alanlarındaki teknoloji merkezidir. Şirket dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380'e ve askerî nakliye uçağı Airbus A400M'ye parça üretmektedir.

Kaynak: HABER7.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER