Spor

Ankaragücü'nün kayıp yıldızından haber var! Olayın iç yüzü başka çıktı

Tüm Spor - Ankara'da kaybolduğu öne sürülen Ankaragücü futbolcusu Renaldo Cephas, ortaya çıktı. Başkent ekibi ile antrenmana çıkan Jamaikalı futbolcu ile ilgili gerçek de başka çıktı.

Ankaragücü'nün kayıp yıldızından haber var! Olayın iç yüzü başka çıktı
14-08-2024 21:38

Ankaragücü'nün Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçında kadroda olmasına rağmen stada gelmeyip antrenmanlara da katılmamıştı.

Bunun üzerine başkent ekibinin hocası Cihat Arslan, Şanlıurfaspor maçının ardından Cephas ile ilgili "Nerede olduğunu bilmiyoruz" demişti.



BUGÜN ANTRENMANA KATILDI

Sarı-lacivertli ekibih son 3 antrenmanına izinsiz katılmayan ve Şanlıurfaspor maçında stada gelmeyen Renaldo Cephas, bugünkü çalışmaya katıldı. Cihat Arslan'ın antrenman çıkmasına izin verdiği Cephas takımdan ayrı koştu.



GERÇEK BAŞKAYMIŞ

Cephas'ın durumu ile ilgili Ankaragücü kulübünden bir yetkili, "Profesyonel futbolcumuz Renaldo Cephas'ın başka kulüple anlaştığını öğrendik. Futbolcunun kendi isteğiyle maça çıkmadığını notere kanıtlamak için hocamız tarafından maç kadrosuna yazıldı. Kendisi antrenmanlara ve maçlara gelmeme kararı almış. Biz de notere gerekli işlemleri yapması için yardımcı olduk. Konunun uzatılmaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

2023 yazında 400 bin euro karşılığında Kuzey Makedonya'nın Shkupi takımından transfer edilen Renaldo Cephas, Ankaragücü ile geçen sezon Süper Lig'de 35 maça çıktı. Cephas, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Başkent ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cephas'ın 1. Lig'de oynamak istemediği için Ankaragücü'nden ayrılmak istediği ileri sürülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER