Eğitim

Antalya Büyükşehir Gençlik Kampı, Muratpaşalı öğrencileri ağırladı

Antalya büyükşehir belediyesi gençlik kampı, ilçelerden öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Muratpaşa belediyesi’ne bağlı eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler, büyükşehir belediyesi gençlik kampı’nı ziyaret ederek çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi.

Antalya Büyükşehir Gençlik Kampı, Muratpaşalı öğrencileri ağırladı
24-06-2024 11:42

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı, ilçelerden öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gençlik Kampı, öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı, son olarak Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı eğitim ve destek kurumlarında öğrenim gören 85 öğrenciyi ağırladı. Muratpaşalı öğrenciler, gençlik kampını ziyaret ederek farklı etkinliklerle keyifli saatler geçirdi. Hem öğrendiler hem eğlendiler


Gençlik kampında bir gün süreyle, doğa yürüyüşü, takım sporları, çeşitli atölyeler ve liderlik becerilerini geliştiren etkinliklere katılan öğrenciler dolu dolu zaman geçirdi. Tanışma, kaynaşma ve sosyalleşme fırsatı da bulan öğrenciler, kamp ortamında arkadaşlık bağlarını güçlendirme fırsatı elde etti. Kampın sunduğu çeşitli aktiviteler sayesinde hem eğlenme hem de öğrenme imkânı bulurken, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER