Siyaset

Antalya Döşemealtı İlçesinde İYİ Parti Adayı Emre Afacan'ın Organize Ettiği İftar Yemeğine Yoğun Katılım

31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan'ın düzenlediği iftar yemeğine vatandaşlardan büyük ilgi

Antalya Döşemealtı İlçesinde İYİ Parti Adayı Emre Afacan'ın Organize Ettiği İftar Yemeğine Yoğun Katılım
23-03-2024 19:18

31 Mart Yerel Seçimlerine günler kala Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde heyecan dorukta.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan’ın Döşemealtılı vatandaşlar için organize ettiği iftar yemeğine yoğun katılım gerçekleşti.İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan’ın Döşemealtılı vatandaşlar için düzenlediği iftar yemeğine büyük ilgi vardı. Afacan, seçim çalışmalarına başladıkları günden bu yana vatandaşların nabzını tuttuklarını, somut projeler ortaya koyduklarını belirtti. Vatandaşların da bu çabaları takdir ettiğini ve tercihini net olarak ortaya koyduğunu söyledi.

Afacan, seçim sonucunu belirleyecek olan oyların kararsızlardan geleceğini gördüklerini, bu nedenle çalışmalarını bu yönde şekillendirdiklerini ifade etti. İlçede kararsız olan vatandaşların artık tercihlerini net bir şekilde belirlediklerini gördüklerini belirtti. İftar davetine birçok mahalleden vatandaşların katılım sağladığı gözlendi.

Akkoç, Bademağacı, Dağbeli, Bıyıklı, Kovanlık, Karataş, Ilıca, Selimiye, Karaveliler, Killik, Camili, Ahırtaş, Ekşili, Dereli, Aşağıoba ve Kevşirler mahallelerinden vatandaşlar iftara yoğun ilgi gösterdi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER