Gündem

Antalya Emniyetinde 122 personel rütbe terfisi aldı

 

Antalya Emniyetinde 122 personel rütbe terfisi aldı
04-08-2023 09:54

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde terfi alan 122 personele rütbe töreni düzenlendi. 
2023 Yılı Yüksek Değerlendirme Kurulunca Antalya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli, komiser yardımcılığından 2. sınıf emniyet müdürü rütbesine toplam 122 personel için rütbe töreni düzenlendi. Törene Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, il protokolü, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı.
Polislik mesleğinin zor ve meşakkatli olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, “Bu görevi yerine getirirken ailemizden, özel hayatımızdan birçok fedakarlık yapmaktayız. Bizlere başarılı çalışma ortamı sağlayan ailelerimize, eşlerimize, bizlere verdikleri destek ve güvenden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki rütbe demek sorumluluk demektir. Her rütbe yükselişi vatandaşımıza, milletimize ve ülkemize karşı olan sorumluluğumuzda artışlar meydana getirmektedir. Bir üst rütbeye terfi eden 122 personelimizin yeni rütbeleriyle de başarılı hizmetler yapacakları inancıyla hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.
Turizmin başkenti Antalya'nın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatı mensuplarının büyük katkısı bulunduğunu kaydeden Vali Ersin Yazıcı ise “Kurulduğu ilk günden bu yana her türlü şartta, üstün vazife anlayışı ile zaman, mekan ve mesai mefhumu gözetmeden görev yapan gurur kaynağımız tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyor, rütbe terfisi alan tüm personeli tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER