Ekonomi

AOSB AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliğini Geliştiriyor

Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından oluşturulan AR-GE ve Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu, iş birliğini sürdürerek yeni projeler hayata geçiriyor.

AOSB AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliğini Geliştiriyor
19-03-2024 10:58

Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından desteklenen AR-GE ve Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu, çalışmalarına devam ediyor.

Bölgede faaliyet gösteren firmalar ve üniversitelerle iş birliği içinde olan AOSB, katılımcılara sorunsuz, kesintisiz ve ekonomik üretim imkanları sunuyor. AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, yapılan toplantıda katılımcılara desteklerini ileterek, AR-GE ve Tasarım çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Çukurova Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. Serkan Selli ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Doğan Kaya ise laboratuvar alt yapıları hakkında bilgi vererek, iş birliğine her zaman açık olduklarını belirtti. Toplantıda, yeni fikirlerin ortaya çıkması, üniversite-sanayi iş birlikleri ve devlet desteklerinden faydalanılması konuları ele alındı. Merkezler arası iş birliğinin güçlenmesi ve yeni merkezlerin kurulmasına öncülük edilmesi konuları üzerinde duruldu.

AOSB AR-GE ve Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu, teknolojik alt yapıyı güçlendirmek, maliyetleri düşürmek ve sektörlere uygun teknolojiler geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER