Asayiş

Araç uçuruma yuvarlandı ihbarına giden ekipler alkollü şahısla karşılaştı

Aydın'ın köşk ilçesinde bir aracın uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Bölgede bir süre arama yapan ekipler kazaya rastlamazken, bölgede alkollü bir şahıs bulan umke ve jandarma ekibinin dikkati gerçeği ortaya çıkarttı.

Araç uçuruma yuvarlandı ihbarına giden ekipler alkollü şahısla karşılaştı
22-06-2024 09:46

Aydın’ın Köşk ilçesinde bir aracın uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Bölgede bir süre arama yapan ekipler kazaya rastlamazken, yol kenarında bulunan alkollü şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Olay, Koçak Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir aracın yol kenarındaki uçuruma yuvarlandığı ve yaralıların olduğu ihbarı üzerine UMKE, AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, kaza yapan aracı aramaya başladı. Ekipler bölgede yaptıkları aramada kazaya rastlayamazken, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından yol kenarında bir şahsın olduğu tespit edildi. Sorulara sağlıklı cevaplar veremeyen şahsın aşırı derecede alkollü olduğu ve aracının da olmadığı belirlendi. Ambulansa alınarak hastaneye kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ekipler ihbarı yapan şahsı tespit etmek için çalışma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER