Magazin

Arti'nin eski kocası tekrar ortaya çıktı!

Bahar Yeli'nde Yaş ile Arti birbirlerinin fotolarını görür ve beğenirler ancak bir araya gelip konuşma fırsatı bulamazlar. Aileler üzerinden devam eden süreçte Arti'nin eski kocası tekrar ortaya çıkar. Preşant, Arti'ye geri mi dönüyor?

Arti'nin eski kocası tekrar ortaya çıktı!
08-12-2023 12:37
3.Bölüm

Arti, oğlu Anş'ın babasına yazdığı mektupları yastık altında bulur ve baba hasreti çekmesinden dolayı çok üzülür.  Öte yandan Yaş da kazada ölen karısıyla geçirdiği güzel günlerin hasretini çeker. Bu esnada Arti'nin kaynvalidesi ve kayınbabası Yaş'ın ailesine Arti'nin dul değil boşanmış olduğunu söyler ve bu durumdan Arti'nin haberi yoktur. Arti'nin evlenip mutlu olması için bu yalanı söyleyen anne ve babası, düğün gününe kadar Yaş'ın ailesiyle Arti'nin bir araya gelmemesi için çaba gösterir. Eski kocası Preşant'ın telefonuyla aklı ve duyguları karmakarışık olan Arti, Yaş ile evlenmekten vaz mı geçiyor?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’da Kanal 7 ekranlarında…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER