Teknoloji

ASELSAN, KAAN Projesindeki Katkılarını Değerlendirdi

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, Türkiye'nin lider savunma ve teknoloji şirketi ASELSAN'ın KAAN projesine sağladığı katkıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ASELSAN, KAAN Projesindeki Katkılarını Değerlendirdi
22-02-2024 23:59

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin lider savunma ve teknoloji şirketi ASELSAN'ın KAAN projesine sağladığı katkıya ilişkin değerlendirmede bulundu. "Akıllı KAAN, Türk mühendisliğinin gücüyle yükseliyor. Teknolojideki ilerlemelerle birlikte KAAN, daha da gelişerek ileri teknoloji seviyelerine ulaşacak. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Geleceğimiz için bu büyük adımlarla devam edeceğiz.

"Akyol, ASELSAN'ın misyonunun KAAN'ı "BİLGE KAAN yapmak" olduğunu vurgulayarak, Türk Havacılık Uzay Sanayii'ndeki çalışma arkadaşları ve ASELSAN mühendisleri ile teknik ekipleri tebrik etti.

İstiklal ve istikbalimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Akyol, Türk savunma sanayisinin geleceği için önemli adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER