العربية

Askeri kamuflajlıya dikkat! FETÖ'cüler, elebaşı Fetullah Gülen'in çiftliğinde toplanıyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğünün açıklanmasının ardından elebaşının Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor. Evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

Askeri kamuflajlıya dikkat! FETÖ'cüler, elebaşı Fetullah Gülen'in çiftliğinde toplanıyor
21-10-2024 23:12

Girişinde güvenlik önlemlerinin yoğunlaştırıldığı gözlenen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Saylorsburg'daki çiftliğine, yerel saatle öğle vakitlerinde gelenler arttı.

Çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçen örgüt mensuplarının araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu fark edildi.

Diğer evde hareketlilik yok

Öte yandan havadan görüntülenen ve Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi.

Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

FETÖ'nün doğduğu köyde dikkat çeken görüntü! Kimsenin ağzını bıçak açmıyor FETÖ'nün doğduğu köyde dikkat çeken görüntü! Kimsenin ağzını bıçak açmıyor

FETÖ'nün manevi oğlu Kanter'den Fetullah Gülen paylaşımı!FETÖ'nün manevi oğlu Kanter'den Fetullah Gülen paylaşımı!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü kutlayan esnaf: Herkese benden çayFETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü kutlayan esnaf: Herkese benden çay

Fetullah Gülen 100 yaşına kadar yaşasın diye bakın ne yapmışlar!Fetullah Gülen 100 yaşına kadar yaşasın diye bakın ne yapmışlar!

15 Temmuz şehidinin babası: 'O sahtekarın tekiydi' 15 Temmuz şehidinin babası: "O sahtekarın tekiydi"

FETÖ’de tartışma başladı: Türkiye’ye teslim olalımFETÖ’de tartışma başladı: Türkiye’ye teslim olalım

Kaynak: HABER7.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER