Eğitim

Atık malzeme defilesi ve müzik şöleni büyük beğeni topladı

Hakkari'nin yüksekova ilçesinde minikler tarafından atık malzemelerden yaptırılan giysilerin sergilenmesi ve müzik şöleni büyük beğeni topladı.

Atık malzeme defilesi ve müzik şöleni büyük beğeni topladı
10-06-2024 11:13

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde minikler tarafından atık malzemelerden yaptırılan giysilerin sergilenmesi ve müzik şöleni büyük beğeni topladı.


Yüksekova ilçesindeki 5. Bölge TOKİ Evlerindeki Şehit Sinan Aktay İlkokulu öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenledikleri müzik şöleni ve atık malzemelerden yapılan giysilerin defilesi beğeni topladı. Açıklamalarda bulunan öğretmenlerden Rukiye Arslan Çomak, “Öğrencilerim okuma-yazma sürecinde alın teri döktüler, çok çaba gösterdiler. Bizde okul yönetimi olarak onları ödüllendirmek istedik. Onlara bu muhteşem programı düzenledik. Ayrıca geri dönüşüm defilesiyle ‘Sıfır Atık’ projesine, doğanın korunmasının gerektiğine vurgu yapmak istedik. Minik öğrencilerimiz en güzel şekilde bunu gösterdiler. Bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Atael’e, Şube Müdürümüz Adem Özmen’e, Okul Müdürümüz Zeynep Keser’e ve tüm velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER