Spor

Aydın’ın Sultanları, transfer çalışmalarında hız kesmiyor

Zeynep sude demirel

Aydın’ın Sultanları, transfer çalışmalarında hız kesmiyor
26-06-2024 12:33

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, pasör Cansu Aydınoğulları ve orta oyuncu Zeynep Sude Demirel ile anlaşma sağladı.


Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Başarılı sporcuları kadrosuna katan mavi-beyazlı ekip, son olarak V.Bank forması giyen başarılı orta oyuncu Zeynep Sude Demirel ve Macaristan ligi takımlarından Bekescsabai Röplabda forması giyen başarılı pasör Cansu Aydınoğulları ile sözleşme imzaladı. Başarılı sporcular, önümüzdeki sezon Aydın ekibi için ter dökecek.


Transfer ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada, "Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız, son olarak V.Bank forması giyen başarılı orta oyuncu Zeynep Sude Demirel ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ayrıca Macaristan ligi takımlarından Bekescsabai Röplabda forması giyen başarılı pasör Cansu Aydınoğulları ile sözleşme imzaladı. Sporcularımızın başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER