Gündem

Ayşalı teyze ve ailesi 110 gram altını hastane ek hizmet binası için bağışladı

Hızırbey mahallesi’nde yaşayan 71 yaşındaki ayşalı çankaya, ısparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen’in başkanlığını yaptığı ısparta kent hizmetlerini geliştirme derneği vasıtasıyla yapımına başlanan süleyman demirel üniversitesi (sdü) araştırma ve uygulama hastanesi ek hizmet binası için ailesiyle birlikte 110 gram altının karşılığı olarak 256 bin lira bağışta bulundu.

Ayşalı teyze ve ailesi 110 gram altını hastane ek hizmet binası için bağışladı
10-06-2024 11:42

Hızırbey Mahallesi’nde yaşayan 71 yaşındaki Ayşalı Çankaya, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığını yaptığı Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği vasıtasıyla yapımına başlanan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası için ailesiyle birlikte 110 gram altının karşılığı olarak 256 bin lira bağışta bulundu.


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığını yaptığı Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği vasıtasıyla yapımına başlanan Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası için hayırsever vatandaşlar bağışta bulunarak hastaneye katkı sunuyor. Her yapılan bağış destekleri çığ gibi büyütecek ve yeni yapılacak ek hizmet binasında canlar kurtulacak.


İçerisinde acil müdahale, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin yer alacağı ek hizmet binası için bölgede hafriyat alımına başlanırken, hastane yapımının başladığının kamuoyuna yansımasının ardından bağışlar da artarak devam ediyor. Isparta’nın hayırsever vatandaşları ‘bir tuğlada bizim katkımız olsun’ düşüncesiyle hastanenin ek hizmet binasına katkı sunuyor.


Hızırbey Mahallesi’nde yaşayan 71 yaşındaki Ayşalı Çankaya, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek hizmet binası için ailesiyle birlikte 110 gram altın karşılığı olarak 256 bin lira bağışta bulundu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Ayşalı Çankaya’yı evinde ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ayşalı Çankaya’nın oğlunun kendisini aradığını belirterek, “Oğlunuz annem bağışta bulunmak istiyor diye beni aradı. Teyzemiz 80 gram altın bağışında bulunacağını belirtmiş, sonradan da aile fertleri 30 gram altın daha eklemiş. Yapılan hastanede tedavi görerek ayrılan herkesin duaları hepimize dağılacak inşallah. Allah razı olsun. İş insanlarımız da destek veriyor ama hayırsever vatandaşlarımızın destekleri bizim için farklı oluyor. Bundan mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız arıyorlar, az çok demeden yardımda bulunmaya çalışıyorlar. İnşaatımızın hafriyatı başladı. Bu inşaatımızı en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.


Ayşalı Çankaya’nın oğlu Murat Çankaya, annesinin uzun zamandır hayır için bir bağışta bulunmak istediğini, bunun da SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin ek hizmet binasına nasip olduğunu dile getirdi.


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen de Ayşalı Çankaya’ya teşekkür ederek, “Bağışınızı Allah kabul etsin. İnsanlarımız şifa bulsun” dedi.


Bir tuğlada olsa katkı sunmak istediğini ifade eden Ayşalı Çankaya ise “Önemli olan budur” diye konuştu.


Murat Çankaya, 110 gram altının karşılığı olarak Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği’nin hesabına yatırdıkları toplam 256 bin liranın dekontlarını Başkan Başdeğirmen’e verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER