Siyaset

Bahçeli: Seçimler Huzur İçinde Tamamlandı

31 Mart seçimlerine ilişkin Bahçeli'nin açıklamaları

Bahçeli: Seçimler Huzur İçinde Tamamlandı
01-04-2024 14:34

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yurt genelinde huzur ve sükunet içinde tamamlandığını belirtti. Bahçeli, kesin olmayan sonuçların belli olduğunu ve milli iradenin sandıkta tecelli ettiğini vurguladı. Bahçeli, seçim sonuçlarının değerlendirilmesi gerektiğini ve aziz milletin takdirine saygı duyulması gerektiğini ifade etti.

Ekonomik şikayetlerin siyasal alana yansıdığını belirten Bahçeli, seçime katılım oranının düştüğünü ve önümüzdeki 5 yılın yerel yöneticilerinin belirlendiğini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın TBMM'deki sayısal ve siyasal çoğunluğuna vurgu yapan Bahçeli, hükümetin görevinin başında olduğunu ve atılım ve reform hamlelerine devam edeceğini belirtti. Bahçeli, milletin egemenliğine ve siyasi istikrara vurgu yaparak, seçim sonuçlarının herkes tarafından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Son olarak, Bahçeli seçimde başarılı olan MHP ve Cumhur İttifakı adaylarına teşekkür ederek, gelecek günlerde daha çok çalışacaklarını ve mevzi kayıplarını telafi edeceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER