Gündem

Bakan Göktaş: Öyle bir kazanacağız ki kimse bir daha almaya cesaret edemeyecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti’nin Şişli Mahalle Teşkilatı Buluşmasına katıldı, Eyüpsultan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Bakan Göktaş: Öyle bir kazanacağız ki kimse bir daha almaya cesaret edemeyecek
27-01-2024 19:02

Bakan Göktaş, buralardaki konuşmasına, şehirlerin kaderini belirleyecek önemli bir seçime sayılı günler kaldığını belirterek başladı.

'ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KİMSE BİR DAHA ALMAYA CESARET EDEMEYECEK'

Belediyeleri vatandaşlara birebir dokunan, onların her gün hizmet aldığı yerler olarak nitelendiren Göktaş, “Yerel seçimde herkesin gözü İstanbul’da olacak. Öyle bir kazanacağız ki kimse bir daha almaya cesaret edemeyecek” diye konuştu. 

'İSTANBUL'U İHMALKARLIKTAN KURTARACAĞIZ'

Yerel seçimden büyük bir başarıyla çıkarak “Türkiye Yüzyılı”na iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Göktaş, “İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız Murat Kurum, sunumu ile vizyonunu herkese gösterdi. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri ve hak ettiği hizmeti yeniden Murat Kurum ile almaya devam edecek. ‘94 Ruhu’yla, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul sevdasını örnek alarak, gece gündüz demeden çalışacağız. İstanbul ilgisizlikten ve ihmalkarlıktan 5 yıldır yakınıyor. İnşallah İstanbul’u ak belediyecilik ve ak belediyeciliğin   hizmetleriyle tekrar buluşturacak ve İstanbul’u ihmalkarlıktan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Bakan Göktaş daha sonra Eyüpsultan Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Deniz Köken’den çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER