Asayiş

Balıkesir’de motosiklet hırsızları yakalandı

Balıkesir’in ivrindi ve balya ilçelerinde son bir haftada yaşanan 6 motosiklet hırsızlı olayı sonrası harekete geçen jandarma ekipleri tarafından yakalanan 2 kişi ceza evine gönderdi.

Balıkesir’de motosiklet hırsızları yakalandı
03-06-2024 12:46

Balıkesir’in İvrindi ve Balya ilçelerinde son bir haftada yaşanan 6 motosiklet hırsızlığı olayı sonrası harekete geçen jandarma ekipleri tarafından yakalanan 2 kişi, cezaevine gönderdi.


Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, geçtiğimiz hafta İvrindi ve Balya ilçelerinde meydana gelen faili meçhul 6 motosiklet hırsızlığının aydınlatılmasına yönelik JASAT ve Asayiş timlerinden oluşan özel bir ekip oluşturdu.


Yapılan çalışmalar çerçevesinde, 8 ayrı noktada bulunan güvenlik kamera kayıtları 47 saat, mağdurların beyanları ve fotoğraf teşhisleri doğrultusunda, yapılan istihbari çalışmalarla, bahse konu motosiklet hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin R.Ö. (19) ve H.E.Ö. (20) olduğu tespit edildi. Adreslerine yapılan operasyonda şüpheliler, motosikletlerle birlikte saklandıkları yerde yakalandı. R.Ö. ve H.E.Ö. çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Kepsut L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER