Spor

Başkan Altınkaya "Halkın parasını çöpe atacak transferler yapmaya rızamız olamaz” dedi

Başkan altınkaya "halkın parasını çöpe atacak transferler yapmaya rızamız olamaz” dedi.

Başkan Altınkaya "Halkın parasını çöpe atacak transferler yapmaya rızamız olamaz” dedi
26-06-2024 15:47

Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya, "Ana sponsorunun halkın olduğu bir kulüpte, halkın parasını çöpe atacak transferler yapmaya başta ben ve yönetimimin gönül rızası olamaz.” dedi.


Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu, Kütahya’daki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, yeni kurulan yönetim kurulunda kimsenin siyasi, ticari, menfaat ve hedefleri olmadığını belirten Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya, ”Biz ilk toplandığımız günden beri bir aile olmaya karar verdik ve o günden beri aile olmayı başardık. Bundan sonra da başaracağımıza inanıyoruz. Bu süreç boyunca mutlaka hatalarımız olacak, mutlaka eksiklerimiz olacak. Hata insana mahsustur. Biz hatalarımızın olduğu yerlerde Kütahyaspor taraftarından da Kütahya halkından da olumlu uyarılar ve eleştiriler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Transfer konusunda konuşan Osman Altınkaya, “Birkaç kulüp dışında hiç kimse transferle alakalı ciddi hamleler yapmıyor. Bu konu kolay bir konu değil. Dikkat edin biz Belediye Kütahyasporuz, adımızın başında belediye var. Belediyenin ve Kütahya’daki iş adamlarının desteğiyle yeni bir takım, yeni bir teknik ekip ve hedef belirliyoruz. Belediye adı olan bir kulübün, belediyenin sponsorluğunda yola çıkan bir kulübün, kısacası ana sponsorunun halkın olduğu bir noktada, halkın parasını çöpe atacak transferler yapmaya başta ben ve yönetimimin gönül rızası olamaz. İnce eleyip sık döküyoruz. Halkın parasının kullanıldığı bir yerde hiçbir yönetim kurulu üyesi kişisel referanslarla transfer yapamaz” diye konuştu.


Birçok ismin Kütahyaspor’da çalışmak istediğini söyleyen Altınkaya, “Dün güzel bir teknik ekiple anlaştığımıza inanıyoruz. Hocamızın bu liglerde, gerek BAL gerek üst liglerde çalıştırdığı takımlarda almış olduğu başarılar ortada. Biz hocamıza çok güveniyoruz, lütfen siz de bizim aldığımız kararlara güvenin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER