Eğitim

Başkan Arslan, Çameli MYO’da mezuniyet coşkusuna ortak oldu

Pamukkale üniversitesi çameli meslek yüksek okulunun mezuniyet yemeği taş evlerde yapıldı.

Başkan Arslan, Çameli MYO’da mezuniyet coşkusuna ortak oldu
14-06-2024 09:22

Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet yemeği taş evlerde yapıldı.


Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksekokulu’nun 2023-2024 dönemi mezunları için düzenlenen mezuniyet töreni, Çameli Taş Konaklarda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Recep Çakır, akademik kadro, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaptığı konuşmada mezun öğrencileri tebrik ederek, "Bugün burada sizlerin başarısını kutlamak için toplandık. Hayatınızın bu önemli dönüm noktasında sizleri tebrik ediyor, gelecekteki kariyerlerinizde ve hayatınızın her alanında başarılar diliyorum" dedi.


Arslan, ayrıca Çameli’nin eğitim alanındaki gelişiminden ve bu tür etkinliklerin topluma olan olumlu etkilerinden bahsetti.


Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Çakır da öğrencilerin gösterdiği azim ve kararlılığın önemine değinerek, "Sizler, burada geçirdiğiniz süre boyunca sadece mesleki bilgi ve becerilerinizi değil, aynı zamanda hayat boyu sürecek dostluklar ve değerler kazandınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından, 2023-2024 dönemi meslek yüksekokulu birincisi Zeynep Özdemir, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Bu özel an, etkinliğe katılanlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER