Gündem

Başkan Erdem, Ceyhanlı muhtarları ağırladı

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, hizmet anlayışı içerisinde muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini belirtti.  Başkan Hülya Erdem, 19 Ekim Dünya Muhtarlar Günü nedeniyle Ceyhan Öğretme

Başkan Erdem, Ceyhanlı muhtarları ağırladı
20-10-2023 13:01

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, hizmet anlayışı içerisinde muhtarları mesai arkadaşı olarak gördüklerini belirtti. 
Başkan Hülya Erdem, 19 Ekim Dünya Muhtarlar Günü nedeniyle Ceyhan Öğretmen Evi’nde muhtarları ağırladı. Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Eren Ulaş ve çok sayıda muhtarı katıldığı etkinlikte konuşan Erdem, demokrasinin en önemli yapı taşı muhtarların mahallelerden başlayan gelişimin öncüleri olduğunu vurguladı. Muhtarların siyasi parti veya herhangi bir oluşumdan bağımsız seçilen, demokrasinin temeli olduğunu dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde Ceyhanımız'a hizmet etmekten onur duyuyoruz. Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.
Erdem, yemekte ağırladığı muhtarlara çeşitli hediyeler de sundu. Muhtarlar Derneği de vatandaşa hizmetlerinden dolayı muhtarlara plaket verdi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER