Yaşam

Başkan Karaca, “Vatandaş memnuniyetimiz öncelik olacak”

Belediye başkanı mehmet karaca, “vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir kurban bayramı geçirmesi için türkoğlu belediyesi olarak tüm kadrolarımızla 7/24 mesaide olacağız”

Başkan Karaca, “Vatandaş memnuniyetimiz öncelik olacak”
13-06-2024 17:23

Türkoğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Karaca, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir kurban bayramı geçirmesi için Türkoğlu Belediyesi olarak tüm kadrolarımızla 7/24 mesaide olacağız” dedi.


İlçeyi bayrama en iyi şekilde hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Karaca; Kurban Bayramı boyunca vatandaşların hizmet alacağı kurban satış ve kurban kesim yerlerinde ihtiyaç olabilecek tüm hizmetlerin hazır bulunduracaklarını ifade etti.


Başkan Karaca, “Kurban Bayramı münasebetiyle bayrama öncesi alt yapısını oluşturduğumuz Eski Anadolu Lisesinin bulunduğu alanı kurbanlık satış noktası olarak belirledik. Bu noktada, hem satıcılarımızın hem de vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Kurbanlarımızı, sağlık ve hijyen koşulları gözetlenerek kurbanlık kesim yerlerinin belirlendiği alanlar dışında kesmeyelim. Vatandaşımızın memnuniyetini ön planda tutarak Çevre Temizliğimiz için araç filomuza kattığımız yeni araçlarla bayrama hazırız, Çevre temizlik ekiplerimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacak. Tüm ekiplerimizle birlikte Kurban Bayramına eksiksiz bir şekilde hazırlama gayreti içerisindeyiz. Ekiplerimizin tamamı sahada, park ve yeşil alanlarımızın da temizlik ve bakım onarım çalışmaları yürütüyor. Tüm gayretimiz vatandaşlarımızın bayramı rahat ve pırıl bir şehirde geçirmesi içindir. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER