Siyaset

Başkan Kurnaz’dan ’Türkiye Yüzyılı’ vurgusu

?lkadım belediye başkanı ihsan kurnaz

Başkan Kurnaz’dan ’Türkiye Yüzyılı’ vurgusu
10-06-2024 15:44

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların yanında olmak için hizmetleri, projeleri ve çalışmaları ’Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uygun bir şekilde yürüttüklerini söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçenin Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun hizmetler alabilmesi için toplumun tüm kesimleriyle ve belediyenin güçlü kadrolarıyla istişare halinde olduklarını söyledi. Başkan Kurnaz, bu doğrultuda çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.


İlkadım’da vizyon projelerin hayata geçirileceğini vurgulayan Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Daha sürdürülebilir, huzurlu, kalkınma hamlelerini hızlı bir şekilde yapan, doğaya ve çevreye duyarlı, bilim ve teknolojinin kullanıldığı, gençlerimizin her an yanında olan bir İlkadım için çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim, spor, kültür ve sanat alanında gerçekleştireceğimiz projelerimizde yine 2053 ve 2071 vizyonlarının izleri var. İlçemizin sadece bugün değil, gelecekte de daha güçlü, katılımcı, akıllı, vizyoner, hemşerilerimizin beklentilerini anında karşılayan ve örnek bir ilçe olması için hizmetlerimizi hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER