Siyaset

Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep’in vizyon projelerini sundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile şehrin öncelikli projelerini ve yatırımlarını görüştü.

Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep’in vizyon projelerini sundu.
21-10-2024 21:30
21-10-2024 21:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MKYK Toplantısı'ndan sonra görüşen  Başkan Fatma Şahin, başta metro projesi olmak üzere ulaşım, sanayi, tarım ve eğitim gibi birçok alandaki planlar ve planlamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

Başkan Fatma Şahin, Gaziantep’in geleceği için kritik önem taşıyan projelere dair verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın desteklerini her zaman en güçlü şekilde hissediyoruz. Kendilerine şehrim ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Muhammet Fatih Muhaddisoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feray Yılmaz da katıldı.

Fatma Şahin, Gaziantep’in kalkınma hedeflerini en iyi şekilde hayata geçirmek için Ankara’daki temaslarının devam edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER