Siyaset

Başkan Tahmazoğlu’ndan Ankara çıkarması.

Bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere Ankara’da bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Başkan Tahmazoğlu’ndan Ankara çıkarması.
16-11-2022 22:20
16-11-2022 22:23

Başkan Tahmazoğlu, Cumhurnaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn Fuat Oktay’ı makamında ziyaret ederek; çalışmalarımız ile alakalı bilgilendirdim. Nazik kabulleri için tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim.TürkiyeYüzyılı’nda; Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Lokman Ertürk, Tahmazoğlu ile gurur duyuyoruz.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk’ü de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen  Başkan Tahmazoğlu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Lokman Ertürk ise, çalışmalarından dolayı başkanı kutladığını kaydetti.

Lokman Ertük ziynetin anısına yaptığı açıklamada, “Gazi Şehrimiz Antep’te örnek belediyecilik hizmetlerini halkımızla buluşturan,başarıları ile  gurur duyduğumuz Şahinbey belediye başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER