Gündem

Bay Antrepo Soğuk hava depoları devletin ve milletin emrinde.

Hasan Gürkan Bayram’ın sahibi olduğu Haskan Şirketler Grubu’na bağlı Bay Antrepo soğuk hava depoları dondurulmuş gıda maddeleri ve stratejik malzemelerin depolanması için Gaziantep Valiliği’nin emrine verildiği öğrenildi.

Bay Antrepo Soğuk hava depoları devletin ve milletin emrinde.
18-02-2023 21:51
18-02-2023 21:58

Avrupa'da üçüncü Türkiye'de ilk ve tek -80 °C dereceye kadar soğutma sağlayan 80 m2‘lik soğuk hava depoları sayesinde gıda, tarımsal ürünler, tıbbı ve medikal ürünler v.b. gibi bozulma riski olan tüm ürünlerin muhafazasının sağlandığı soğuk hava depoları deprem bölgesinde hayati ihtiyaçların muhafazasında önemli rol üstlendi.

Mersin’den sonraki bölümde Anadolu ve Doğu Anadolu’da kapasite ve teknoloji olarak ilk ve tek olan Bay Antrepo soğuk hava depoları dondurulmuş gıdaların depolanması ve muhazasında Gaziantep Valiliği kanalıyla Devletin ve milletin  emrine verildi.

7.7 ve 7.5 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören bölgelere gönderilen gıda maddeleri ve ilaçların muhafazasında önemli bir eksikliği gideren firma, Özel yalıtımlı ve ısıtmalı kapılara sahip toplamda 1.080 m2’lik alanı kaplayan 5 adet soğuk hava deposuyla millete hizmet etmeye devam ediyor.

Hasan Gürkan Bayram’ın sahibi olduğu Haskan Şirketler Grubu’na bağlı bir diğer firma Baymed medikal tekstil ise depremzedeler için depolarının kapılarını sonuna kadar açtı. 

Depremzedelere Hergün düzenli olarak yemek dağıtımı yapan firma, yarıdmlarına devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER