Asayiş

Bayram öncesi sürücüler ve yolcular uyarıldı

Samsun bafra ilçe emniyet müdürlüğü denetleme büro amirliği ve ilçe jandarma trafik ekiplerince, trafik denetimleri yapıldı.

Bayram öncesi sürücüler ve yolcular uyarıldı
11-06-2024 13:51

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Denetleme Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Trafik ekiplerince, trafik denetimleri yapıldı.


Samsun-Sinop karayolunda yapılan denetimlere İlçe Kaymakam Vekili Yakakent Kaymakamı Abdulsamet Kılıç ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner katıldı. Yapılan denetimlerde durdurulan araç sürücülerine, trafik ekiplerince Kurban Bayramı öncesinde seyahat eden yolculara ve araç şoförlerine “seyahatte uyulması gereken kurallar, emniyet kemeri ve cep telefonu kullanımı ile genel trafik kuralları” hakkında uyarılarda bulundu.


Özellikle yolcu otobüslerinde emniyet kameri kullanımıyla ilgili yolculara bilgi veren trafik ekiplerince, sürücülere de cep telefonu uyarısı yapılarak bayram çikolatası ikram edildi.


Yapılan uygulamalarda yolcular ve sürücüler bilgilendirilirken, bayram süresince İlçe Emniyet Müdürlüğünün denetimleri hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER