Spor

Belediyeden antrenörlere malzeme desteği

çorum belediyesi, 21 haziran dünya antrenörler günü’nde, kentteki amatör spor kulüplerinde görev yapan antrenörlere, antrenman malzemelerinden oluşan antrenör kiti hediye etti

Belediyeden antrenörlere malzeme desteği
23-06-2024 20:38

Çorum Belediyesi, 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nde, kentteki amatör spor kulüplerinde görev yapan antrenörlere, antrenman malzemelerinden oluşan antrenör kiti hediye etti.


Çorum Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Dünya Antrenörler Günü’nde Çorum’daki amatör spor kulüp temsilcileri ve antrenörlerle bir araya geldi. Başkan Aşgın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Çorum Şube Başkanı Yasin Aksoy ve ASKF Başkanı Ferhat Arıcı’nın da katıldığı programda antrenörlere antrenman malzemelerinden oluşan antrenör kiti hediye etti.


Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nü kutladı. Antrenörlerin büyük gayretlerle ve büyük özveriyle gençleri geleceğe hazırladığını dile getiren Başkan Aşgın, “Antrenörler spor camiasının gizli kahramanlarıdır. Emek isteyen bu mesleği yapan antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi. ’İki yeni sentetik saha yapılacak’


Amatör spor kulüpleri için iki yeni futbol sahası sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Bu sözümüzü ikinci dönemimizde yerine getireceğiz ve en az iki yeni sentetik sahayı amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunacağız" diye konuştu.


TÜFAD Çorum Şube Başkanı Yasin Aksoy ve ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, amatör spora verdiği destekten dolayı Başkan Aşgın’a teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER