Yaşam

Bembeyaz papatya tarlası fotoğrafçıların gözdesi

Ağrı'nın taşlıçay ilçesinde bulunan balık gölü manzaralı papatya tarlası, sunduğu görsel şölen ile adeta büyülüyor.

Bembeyaz papatya tarlası fotoğrafçıların gözdesi
18-06-2024 09:55

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde bulunan Balık Gölü manzaralı papatya tarlası, sunduğu görsel şölen ile adeta büyülüyor.


Doğu Anadolu Bölgesi’nde, Aras Dağları üzerinde Türkiye’nin en yüksek göllerinden biri olan Balık Gölü’nün bulunduğu bölgede kendiliğinden yetişen papatyalar, fotoğraf çektirmek ve Balık Gölü’nde piknik yapmak isteyenlerin uğrak mekânı haline geldi.


Papatya tarlasına dönüşen arazide çocuklar zaman zaman oyunlar oynarken, bölgeden geçenler ise fotoğraf çekerek görsel şöleni kaydediyor.


Rengârenk çiçeklerin hâkim olduğu bölgede, ziyaretçilerin ilgisini çektiği papatya tarlası, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine bağlı Balık Gölü’nde boy gösterdi. Bölgede yaşayanlar başta olmak üzere, çevreden geçip çiçekleri fark edenler ise hem seyri güzel manzarayı izliyor hem de fotoğraf çekiyor.


Balık Gölü’ne ailesi ile gelip çiçek tarlasında fotoğraf çeken Seher Temel, “Keşke her şey ehline denk gelseydi, canda inci mercanda, ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Tıpkı burası gibi burası adeta cennetten bir köşe, papatyalarla bezenmiş bir yer. Burası Ağrı’da çok fazla bilinmediği için hak ettiği değeri görmüyor. Türkiye geneli tanıtılması gerekiyor. Ağrı Balık Gölü’nün Türkiye genelinde tanıtımı yapılması gerekiyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER