Spor

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar Takımın Geleceği Hakkında Konuştu

Beşiktaş'ın asbaşkanı Mete Vardar, takımın futbol kalitesinin yükselişte olduğunu ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar Takımın Geleceği Hakkında Konuştu
20-02-2024 00:58

Beşiktaş'ın 26.

haftada TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından asbaşkan Mete Vardar, takımın futbol kalitesinin her geçen gün daha da yukarıya çıkacağını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vardar, yeni transferlerle takımın gücüne güç katacağını ve Türk futboluna katkı sağlayacaklarını belirtti. Vardar, taraftarlardan oyunculara destek olmalarını ve Beşiktaş'ı doğru zamanda doğru şekilde desteklemelerini istedi. Ayrıca, Aboubakar, Ghezzal, Salih Uçan ve Cenk Tosun gibi oyuncuların geleceğiyle ilgili de doğru kararın verileceğini söyledi.

Yayın ihalesi konusunda da görüşmelerin devam ettiğini belirten Vardar, Türk futbolunun maddi ve manevi olarak değerini yükseltmek için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Son olarak, ayrılan futbolcu Emirhan Delibaş'ın yerine Semih Kılıçsoy'un takımda kalacağını ve önemli bir isim olduğunu vurgulayan Vardar, gelecek planlarıyla ilgili umutlu olduğunu ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER