Teknoloji

Bilim Yunusemre’de yaz kursları başlıyor

Yunusemre belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilim yunusemre, bu yaz tatilinde de dopdolu bir program ile çocuklara eğlenceli bir eğitim programı hazırladı. Kurslar, 1 temmuz’da başlayacak.

Bilim Yunusemre’de yaz kursları başlıyor
25-06-2024 15:41

Yunusemre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Yunusemre, bu yaz tatilinde de dopdolu bir program ile çocuklara eğlenceli bir eğitim programı hazırladı. Kurslar, 1 Temmuz’da başlayacak.


Bilim Yunusemre, yaz tatili süresince açacağı kurslarda çocuklar hem öğrenip hem de eğlenecek. Açılacak kurslarda robotik kodlama, İKA yapımı, elektronik programlama, İHA yapımı ve drone yapımı gibi eğlenceli ve öğretici etkinliklerle beraber oryantiring akıl-zeka oyunları ve doğa keşifleri yer alacak. Program ile çocuklara bilimi sanatsal aktiviteler aracılığıyla sevdirmek ve bilimsel düşünceyi aşılamak amaçlanırken; öğrenciler sunulan farklı atölye seçeneklerinden kendilerinin ilgi ve becerilerine yönelik olanları keşfedip, bilimin eğlenceli yüzünü tanıma şansı elde edebilecek. Ücretsiz olan kurslar 7 farklı atölyede farklı yaş gruplarına özel olarak hazırlandı. 1, 2 ve 4 günlük ile uzun dönem (1 haftalık, 2 haftalık ve 4 haftalık) programlar olacak şekilde hazırlanan kurslar 1 Temmuz’da başlayacak.


Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen veliler, https://t3kys.com/tr/program/reservationForm/1984/7174 linkinden kayıt olabileceği gibi detaylı bilgiyi 444 62 09 numaralı çağrı merkezini arayarak öğrenebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER