Gündem

Bozüyük Belediyesi Türkiye-Portekiz maçı için dev ekran kurdu

Bozüyüklüler maçı büyük bir heyecanla izledi.

Bozüyük Belediyesi Türkiye-Portekiz maçı için dev ekran kurdu
23-06-2024 13:26

Bozüyük Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı’nın Portekiz ile karşılaştığı Avrupa Şampiyonası maçı için dev ekran kuruldu.


Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekrandan yayınlanan maçı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, eşi Merih Bakkalcıoığlu, Belediye Meclis ve encümen üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve milli takımı destekleyen futbolsever Bozüyüklüler büyük bir heyecanla izledi. Kırmızı-beyaz giyinen genç, yaşlı ve çocuk olmak üzere her yaştan alanı dolduran sporseverlerin kalbi milli takım için attı. Portekiz’in attığı ilk gol ve ardından gelen diğer 2 golle 3-0 tamamlanan maç sporseverleri üzdü.


Maçın ardından açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu maçı hemşehrileriyle birlikte büyük bir heyecanla izlediklerini belirterek, "Maçın sonucu galibiyetle bitmese de milli takımımızın mücadelesine tanık olduk. Sporda kazanmak olduğu kadar maalesef kaybetmek de var. Umudumuz devam ediyor. A Milli Futbol Takımımıza Çarşamba günü Çekya ile oynayacağı maçta gönülden başarılar diliyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER