Siyaset

Bursa’da Balkan Göçmenleri Bir Araya Geldi

Bursa’da yapılan geleneksel iftar programında Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu ve diğer siyasi isimler bir araya geldi. Seçim öncesinde birlik mesajı verildi ve dostane ilişkiler vurgulandı.

Bursa’da Balkan Göçmenleri Bir Araya Geldi
03-04-2024 15:59

Bursa’da düzenlenen iftar programında Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu ve diğer siyasi isimler bir araya geldi. Programda yapılan konuşmalarda Bulgaristan’daki seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gençoğlu, Bulgaristan’da yaşayan Türklerin sorunlarının çözümü için birlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de dostane ilişkilerin devam edeceğini belirterek Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu’na teşekkür etti.

Programda Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Cevdet Çakırov da birlik ve beraberliğin başarı getirdiğini vurgulayarak seçimlerde destek beklediklerini ifade etti. Çakırov, programın sonunda Gençoğlu’na katkılarından dolayı özel bir plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER