Asayiş

Büyükşehir Zabıtasından zincir marketlere sıkı denetim

Manisa büyükşehir belediyesi zabıta dairesi başkanlığı tarafından zincir marketlerde denetim yapıldı. Yapılan denetimde, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, temel ihtiyaç malzemelerinin raf ve kasa fiyatları karşılaştırıldı, ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Büyükşehir Zabıtasından zincir marketlere sıkı denetim
27-06-2024 11:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından zincir marketlerde denetim yapıldı. Yapılan denetimde, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, temel ihtiyaç malzemelerinin raf ve kasa fiyatları karşılaştırıldı, ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını korumak ve yaşanacak mağduriyetin önüne geçmek amacıyla, zincir marketlerde denetimde bulundu. Denetimde, zabıta ekipleri ürünlerin son kullanma tarihini, raf ve kasa fiyatlarını titizlikle kontrol etti. Denetimlerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadıklarını belirten Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik, “Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Bu anlamda sürekli sahada görev yapıyoruz. Yaptığımız bu denetimde de, marketlerde ürünlerin son kullanma tarihini kontrol ettik, Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşaması adına ürünlerin kasa ve raf fiyatlarını karşılaştırdık. Bu denetimlerimiz periyodik olarak devam edecek” ifadelerinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER