Kültür

Çakırlar Korusu’nda festival coşkusu

Akum belediyesi’nin çakırlar korusu’na gerçekleştirdiği atafest festivali, renkli anlara sahne oldu. Bilim, sanat ve eğlencenin buluştuğu etkinlikte çocuklar, festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

Çakırlar Korusu’nda festival coşkusu
10-06-2024 11:53

Samsun’un Atakum Belediyesi’nin Çakırlar Korusu’na gerçekleştirdiği Atafest Festivali, renkli anlara sahne oldu. Bilim, sanat ve eğlencenin buluştuğu etkinlikte çocuklar, festival coşkusunu doyasıya yaşadı.


Atakum Belediyesi Ataçocuk Çocuk Gelişim Merkezi, Atafest Festivali’nin ikincisini Çakırlar Korusu’nda gerçekleştirdi. Çocukların hayal güçlerine ve ilgilerine yönelik çeşitli atölyelerin yer aldığı festivalde, öğrenciler kadar veliler de eğlendi. Çocuk Korosu’nun şarkılarına dans ederek eşlik eden minikler, palyaço Bondi’nin gösterisini meraklı gözlerle izlediler. Çocuklar, sanat atölyesinde sevdikleri çizgi film kahramanlarını renklendirirken, eğlenceli anlar geçidi.


Geri dönüşüm, 3D tasarım ve deney atölyelerinde yeni bilgiler öğrenen çocuklar, uzay çadırında gökyüzünün derinliklerine eğlenceli bir yolculuk gerçekleştirdiler. Festivalde, oryantiring ve zipline parkurları yoğun ilgi gördü. Çakırlar Korusu’nun eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, heyecanlı ve eğlenceli anlara sahne oldu. Aktivitelerle dolu bir gün geçiren katılımcılar, bol bol fotoğraf çektirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER