Ekonomi

Cemar’dan Vali Enver Ünlü’ye özel tablo hediyesi

Cemar mermer ve traverten genel müdürü yusuf yalçın, manisa valisi enver ünlü’yü makamında ziyaret ederek firmanın yürüttüğü istihdam ve ihracat odaklı çalışmaları anlatıp vali ünlü’ye traverten taşına basılan özel tabloyu hediye etti.

Cemar’dan Vali Enver Ünlü’ye özel tablo hediyesi
13-06-2024 10:20

Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Manisa Valisi Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek firmanın yürüttüğü istihdam ve ihracat odaklı çalışmaları anlatıp Vali Ünlü’ye traverten taşına basılan özel tabloyu hediye etti.


Kula’dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak sektörde öncü firmalar arasında yer alan ve ülke ekonomisine sağladığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçın, Manisa Valisi Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Firmanın hukuk müşaviri Furkan Başaran ve basın danışmanı Hasan Yiğen’in de eşlik ettiği ziyarette Manisa ve bölge ekonomisinin gelişimi, mermer ve traverten sektörünün durumu ve geleceğe yönelik işbirliği imkanları da değerlendirildi. Genel Müdür Yalçın, şirketin faaliyetleri, sektörün durumu ve gelecek hedefleri hakkında Vali Ünlü’ye bilgiler vererek, Vali Enver Ünlü’nün fotoğrafının yer aldığı ve traverten taşına basılan özel tabloyu hediye etti.


Genel Müdür Yalçın, yaptığı açıklamada, “Manisa Valimiz Sayın Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek şirketimiz, sektör ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Manisa özelinde de yaptığımız hoş sohbet ayrıca keyif verdi. Tecrübesi ve devlet adamı çizgisi ile kısa zamanda Manisa’da sevilen Sayın Valimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.


Manisa Valisi Enver Ünlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cemar Mermer ve Traverten’in bölgeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edip bu tür ziyaretlerin ve işbirliklerinin önemine vurgu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER