Gündem

Ceyhan Belediyesi'nden ücretsiz Taekwondo kursu

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz Taekwondo kursu başlattı. Kültür-sanat ve sporla birlikte eğitim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ceyhan Belediyesi, çocukları savunma sanatlarının disipliniyle

Ceyhan Belediyesi'nden ücretsiz Taekwondo kursu
06-08-2023 11:49

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz Taekwondo kursu başlattı.
Kültür-sanat ve sporla birlikte eğitim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ceyhan Belediyesi, çocukları savunma sanatlarının disipliniyle de tanıştırıyor. Bu kapsamda belediye bünyesinde ücretsiz Taekwondo kursu düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Genç nesillerimizi her alanda, her yönüyle ve tüm etkili, etkileşimli yöntemlerle geleceğe, hayatın gerçeklerine hazırlama gayretindeyiz” diye konuştu.
Savunma sanatlarının, ahlak ve öz disiplin açısından çocukların gelişimine önemli bir katkı sunacağına işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Ücretsiz Taekwondo kursumuz, alanında uzman kadromuzla aralıksız devam etmektedir. Çocuklarımız için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizde tarımdan sanayiye, temizlikten çevreye, yol yapım, bakım onarım çalışmalarından turizmin gelişimine dek tüm alanlarda samimiyetle hizmet üretiyoruz. Bu yönüyle ele alındığında çocuklarımızı da hayatın merkezine almak, geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak, Ceyhanımız’a, Adanamız’a ve ülkemize hayırlı birer evlat olmalarını sağlamaya yardımcı olmak da bizim birincil görevlerimiz arasında yer alıyor” dedi.
Başkan Hülya Erdem, her adımda çocukların yanında yer almaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER