Gündem

Ceyhan’da 'hizmet seferberliği' devam ediyor

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, hizmet seferberliği kapsamında Gümürdülü Mahallesi'nde asfalt tamiratı, sosyal hizmetler, çevre düzenlemesi ve temizlik yaptı. Hizmet seferberliği kapsamında Gümürdülü Mahallesi'ne

Ceyhan’da 'hizmet seferberliği' devam ediyor
16-08-2023 11:15

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi, hizmet seferberliği kapsamında Gümürdülü Mahallesi'nde asfalt tamiratı, sosyal hizmetler, çevre düzenlemesi ve temizlik yaptı.
Hizmet seferberliği kapsamında Gümürdülü Mahallesi'ne geçen belediye ekipleri mahalle genelinde asfalt tamiratından temizliğe, sosyal hizmetlerden budama ve çevre düzenlemesine kadar birçok alanda geniş çaplı çalışma yaptı. Çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına ve vatandaşların desteklerine teşekkür eden Belediye Başkanı Hülya Erdem, hizmet seferberliğinin tüm mahalleleri kapsayacak şekilde devam edeceğini belirtti. Ceyhan ilçesinin dört bir yanında eşit hizmet ilkesiyle çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Halkımızın bize verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmekten başka düşüncemiz yok. Vatandaşlarımızın vergilerini kuruşu kuruşuna yine vatandaşımıza hizmet olarak sunuyoruz. Ne mutlu bize” dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER