Siyaset

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Spor Alanında Yatırımlar Yapacak

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçimin ardından spor yatırımlarına vurgu yaparak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için önemli adımlar atacaklarını belirtti.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Spor Alanında Yatırımlar Yapacak
23-03-2024 22:33

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim sonrası spor alanında yapacakları yatırımlara odaklanacaklarını açıkladı.

Gençlerin spor yapabileceği tesisleri ilçeye kazandırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Ertemur, "Milli sporcularımızı Pamukkale'de yetiştireceğiz. Spor tesisleriyle evlatlarımızı spora teşvik edeceğiz ve böylece kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız. Pamukkale, sporcu kenti olacak" dedi.

Ertemur, gençlerin enerjilerini boşaltabilmesi için spor tesislerinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Uyuşturucu, sigara ve alkol kullanımının arttığı ilçemizde gençler için spor yapabilecekleri alanlar yaratmak gerekiyor. Bu nedenle spor tesisleri yatırımlarını merkeze alacağız ve Pamukkale'nin spor potansiyelini artıracağız" şeklinde konuştu.

Yapılacak yatırımlar hakkında detayları paylaşan Ertemur, "Futbol ve basketbol için uluslararası standartlarda sahaların yanı sıra spor kompleksi projemizi hayata geçireceğiz. Bu komplekste çeşitli spor alanları, yürüyüş yolları ve e-spor merkezi bulunacak. Amatör spor kulüplerine ve sporculara malzeme desteği sağlayarak onların spor yapmalarını kolaylaştıracağız. Ayrıca ata sporumuzu unutmadık ve Pamukkale Yağlı Güreşleri organizasyonuyla yeni güreşçiler yetiştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER