Gündem

CHP şehitlikte

CHP şehitlikte Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramını kapsamında,  Atatürk Anıtına çelenk bıraktı ve etkinliklerde hazır bulundu.  Protokol bayramlaşma törenine de katılan CHP li ler daha sonra

CHP şehitlikte
30-08-2022 21:09

CHP şehitlikte

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramını kapsamında,  Atatürk Anıtına çelenk bıraktı ve etkinliklerde hazır bulundu.  Protokol bayramlaşma törenine de katılan CHP li ler daha sonra Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkan Vekili Halime Ceylan Dim yaptığı açıklamada şunları ifade etti.

  " Bugün 30 Ağustos, milli mücadelede zafere ulaşmamızın 100. yıldönümü. Yurdumuzun düşmanlardan ve esaretten kurtarılması, milletimizin hürriyete ve egemenliğe kavuşması için canla başla mücadele eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde önce yurdumuzun düşmanlardan temizlenmesi ve sonra Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurulmasıyla taçlandırılan egemenlik ve demokrasimizi koruma mücadelemiz, Atatürk'ümüzün izinde daima devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak aydınlık geleceğimiz için , kalkınma için, adalet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yılını kutlar, şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

Halime Ceylan

CHP Alanya İlçe Başkan Vekili"

Haber:Zeki Demir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER