Siyaset

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gençlerin Sorunlarına Odaklanacak

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, gençlerin meselelerine odaklanacaklarını ve gençler için çeşitli projeler hayata geçireceklerini açıkladı.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gençlerin Sorunlarına Odaklanacak
03-03-2024 20:58

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, gençlerin meselelerine odaklanacaklarını ve gençler için çeşitli projeler hayata geçireceklerini açıkladı. Dağ, gençlere yönelik eğitim, istihdam, sosyal ve kültürel faaliyetler, ulaşım, spor, bilişim gibi alanlarda destekler sunacaklarını belirtti.

Gençler için eğitim ve istihdam alanında çalışmalar yapacaklarını söyleyen Dağ, girişimcilere destek sağlayacaklarını ve yeni iş fırsatları yaratacaklarını vurguladı. Ayrıca, gençlere yönelik sanat merkezleri ve akademiler kuracaklarını duyurdu. İzmirim Kart isimli yeni bir ödeme yöntemi hakkında da bilgi veren Dağ, gençlere ulaşım imkanları ve özel indirimler sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, üniversite sınavında başarılı olan gençlere ve özel yetenekli öğrencilere çeşitli destekler sunacaklarını açıkladı. Dağ, gençlere çeyiz desteği, sosyal geziler ve başarı ödülleri gibi konularda da yardım sağlayacaklarını söyledi.

Projelerini gençlerin ihtiyaçlarına odaklanarak şekillendirdiklerini belirten Dağ, 1 Nisan'dan itibaren gençlerin meselelerini önce gençlerle konuşacaklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER