Siyaset

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Altınova Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Altınova mahalle sakinleriyle iftar programında bir araya geldi. Sümer, burada yeni bir 'Tarım Kenti' kuracaklarını açıkladı.

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Altınova Mahalle Sakinleriyle Buluştu
19-03-2024 13:18

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Altınova mahalle sakinleriyle iftar programında bir araya geldi. Sümer, "Burada bir ‘Tarım Kenti’ kuracağız.

Yeni sera alanları, ortasında paketleme tesisleri, sosyal yaşam alanları, konaklama tesislerinin olduğu yeni bir tarım kenti olacak ve kesme çiçek denildiğinde dünyanın her yerinde Altınova akla gelecek, Kepez akla gelecek" dedi.

Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Altınova'da bulunan tarım ve ticaret merkezinin önemine vurgu yaparak, bölge için özel projeler geliştireceklerini belirtti. Sümer, Altınova'nın kesme çiçek ihracatında dünya çapında önemli bir konuma sahip olduğunu ve bu alanda bölgeyi destekleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, hizmet ve eser odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini söyledi. İftar programının ardından Altınovalılarla bir dizi etkinlik gerçekleştiren Sümer, mahalle sakinleriyle yakın temas halinde çalışacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER