Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Aileleriyle İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Aileleriyle İftar Yaptı
11-03-2024 21:34

Ankara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Her ramazanda olduğu gibi bu yıl da ilk iftarı şehit yakınları ile yapmak istediklerini dile getiren Erdoğan, bu zengin sofranın adının muhabbet sofrası olduğunu söyledi.

Devlet protokolünün de iştirakiyle gerçekleştirdikleri iftar vesilesiyle milletin ve tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayını tebrik eden Erdoğan, şehit yakınları ve gazilerin milletin emaneti olduğunu vurguladı ve gereken desteği sağladıklarını belirtti. Erdoğan, Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için görev yapan askerlere, polislere ve diğer kamu personeline şükranlarını iletti. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve terörle verilen mücadelede milletin birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği reformlarla güçlendiğini ve milli şahlanışın altyapısını sağlamlaştırdığını belirten Erdoğan, ülkenin her alanda daha da ilerleyeceğine olan inancını dile getirdi. Erdoğan, Ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek, şehitleri rahmetle andı ve gazilere şükranlarını sundu. Bayrama kadar sağlık, huzur ve bereket dolu günler temennisinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER