Gündem

Cumhuriyet konserinde sürpriz evlilik teklifi

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılı nedeniyle organize ettiği Semicenk konserinde sahneye çıkan Ramazan Gümüş, kız arkadaşı Dilan İkiz’e evlenme teklifi etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulu?

Cumhuriyet konserinde sürpriz evlilik teklifi
30-10-2023 12:19

CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılı nedeniyle organize ettiği Semicenk konserinde sahneye çıkan Ramazan Gümüş, kız arkadaşı Dilan İkiz’e evlenme teklifi etti.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Ceyhan Belediyesi, dün akşam meşaleli yürüyüş düzenledi. Binlerce Ceyhanlı hep bir ağızdan Cumhuriyet, özgürlük ve bağımsızlık şarkıları söyledi. Yürüyüşün ardından ünlü sanatçı Semicenk, konser verdi.  Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği ve muhteşem bir atmosfere sahne olan Ceyhan’daki Cumhuriyet Bayramı konserinde bir de sürpriz yaşandı. Ramazan Gümüş isimli genç, sahneye çıkarak kız arkadaşı Dilan’a sürpriz bir evlilik teklifi gerçekleştirdi. Cebinden çıkardığı yüzükle birlikte bir ömür Dilan İkiz’le hayat sürmek istediğini kaydeden ve “Benimle evlenir misin?” diyen Ramazan’a “Evet” yanıtı veren Dilan, binlerce Ceyhanlı tarafından uzun süre alkışlandı. Gençlere mutluluklar dileyen Hülya Erdem, “Umarım evlilik nikahınızı da ben kıyarım” diye konuştu.
‘BU SEVDA BİTMEZ’
Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını umut, coşku ve heyecanla karşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimizi kaçırmayan, ülkesine, ilçesine sıkı sıkıya bağlanan tüm komşularıma, hemşehrilerime içtenlikle teşekkür ederim. Yaşasın Cumhuriyetimiz. Yaşasın, çok yaşasın. Bu sevda bitmez” dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER