Gündem

Cumhuriyete Giden Yol Söyleşisi Gaziantep’te Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Cumhuriyete Giden Yol Söyleşisi” programında önemli isimleri ağırladı

Cumhuriyete Giden Yol Söyleşisi Gaziantep’te Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
25-10-2024 23:13
25-10-2024 23:16
GAZİANTEP

.Programa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcıları Hasan Tutak, Mehmet İhsan Dağdelen ve Suat Şahin, il yönetim kurulu üyesi Sema Torun, Vali Yardımcısı Murat Akyüz ve İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç katılım sağladı.

Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 101. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı zorlu süreçler ve kazanılan büyük zaferler anıldı. Etkinlikte konuşan Fatma Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in önemine vurgu yaparak, bu eseri #TürkiyeYüzyılı vizyonuyla daha da ileriye taşımak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Konuşmalar sırasında, Türkiye’nin tarihi sürecinin dönüm noktalarından olan Cumhuriyet’in ilanı ve bu eserin Türkiye’yi modernleşme yolunda nasıl güçlendirdiği ifade edildi. Cumhuriyet’in kuruluş ideallerine bağlı kalarak, ülkemizin hedeflerine ulaşması için herkesin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.

Etkinlik, Cumhuriyet’in ve bağımsızlık mücadelesinin değerinin altı çizilerek son buldu. Gaziantep halkının büyük ilgi gösterdiği söyleşi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ruhunu coşku ile yaşattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER