Kültür

Depremzede kursiyerlerin el emeği ürünleri yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu

Hatay'ın iskenderun ilçesinde el emeği ürünler yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Depremzede kursiyerlerin el emeği ürünleri yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu
07-06-2024 09:04

Hatay’ın İskenderun ilçesinde halk eğitim merkezinde eğitim alan kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar yıl sonu sergisinde görücüye çıktı.


Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen vatandaşların zamanlarını geçirebilmeleri için öneme sahip olan halk eğitim merkezinde eğitim yılı geride kaldı. İskenderun ilçesinde halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından ortaya çıkarılan çalışmalar, belediye kültür merkezinde görücüye çıktı. Usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından yapılan sanat eserleri vatandaşların beğenisine sunuldu.


Halk eğitim merkezi kadın kuaförü usta öğreticisi 46 yaşındaki Süheyla Özyiğdeci, “Beklediğimin üstünde buldum hatta çok memnunuz, çok keyifli burada bütün yıl yaptığımız çalışmalarımızı sunmaya çalışıyoruz. Öğrenci yetiştiriyoruz, çok heyecanlıyız hala çocuk gibi bir heyecanla ve emekle hazırladık” ifadelerini kullandı.


Halk eğitim merkezi usta öğreticisi 40 yaşındaki Aynur Atlas da, “Hocalık yapıyoruz, stant açtık arkadaşımızla beraber kuaför bölümü olarak. Aynı zamanda öğrenci yetiştiriyoruz. Yüksek bir katılımla sergi açılışımız gerçekleşti, güzel gidiyor şimdi” şeklinde konuştu.


Halk eğitim merkezi geleneksel yıl sonu sergisine katılım sağlayan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akça, İskenderun İl Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş sergiyi gezerek çalışmaları inceledi.


Yıl sonu sergisinin 6-8 Haziran tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacağı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER