Siyaset

Devrek'e Hizmet Odaklı AK Parti Adayı Özcan Ulupınar

AK Parti'nin Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, sadece Devrek'e ve hizmetlere odaklanacaklarını belirtti. Ulupınar, "Elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız kimse kalmayacak" diyerek, tüm vatandaşlara ulaşma sözü verdi.

Devrek'e Hizmet Odaklı AK Parti Adayı Özcan Ulupınar
05-03-2024 20:23

AK Parti'nin Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ulupınar, sadece Devrek'e ve hizmetlere odaklanacaklarını belirterek, şehrin kalkınması için çağrıda bulundu. "Çalmadık kapı, girmedik sokak bırakmayacağız" diyen Ulupınar, halkın yanında olacaklarını vurguladı. Ulupınar, Mekekler köyünde ve Afet Konutlarında vatandaşlarla buluşarak dilek ve talepleri dinledi.

Şehrin yeniden inşa ve ihya edilmesi için tüm dinamiklerle çalışacaklarını belirten Ulupınar, "Devrek, arada bir değil, her zaman sevdamız" diyerek şehre olan bağlılığını ifade etti. Kırıklar mevkiinde de vatandaşlarla bir araya gelen Ulupınar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Devrek için kalkınma ve yenilenme sözü veren Ulupınar, tüm vatandaşları bu yolda birlikte hareket etmeye davet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER