Kültür

Doğan: "Çevreye duyarlı projeler hayata geçiriliyor"

çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı’nın ev sahipliğinde ankara başkent millet bahçesi’nde “hepimizin bir dünyası var” temasıyla düzenlenen çevrefest’te samsun büyükşehir belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Büyükşehir belediye başkanı halit doğan, “çevrefest gibi çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularının ön plana çıktığı etkinliklerde, çevreye duyarlı projelerimizi anlatıyoruz ” dedi.

Doğan: "Çevreye duyarlı projeler hayata geçiriliyor"
10-06-2024 17:13

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ev sahipliğinde Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde “Hepimizin Bir Dünyası Var” temasıyla düzenlenen ÇEVREFEST’te Samsun Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “ÇEVREFEST gibi çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularının ön plana çıktığı etkinliklerde, çevreye duyarlı projelerimizi anlatıyoruz” dedi.


Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde 6-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen ÇEVREFEST, çevre konularına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Festivalde, çeşitli etkinlikler ve stantlar yer aldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi de festival kapsamında kurduğu stant ile dikkatleri üzerine çekti. "Hepimizin Bir Dünyası Var" teması altında gerçekleşen festivalde çevre dostu uygulamalarını ve projelerini tanıtan Samsun Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.


Samsun Büyükşehir Belediyesi, stantlarında ziyaretçilere çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularında bilgilendirici materyaller sunarken, belediyenin çevreyle ilgili önemli projeleri ve sürdürülebilirlik konseptindeki çalışmaları da detaylı bir şekilde tanıtıldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve şehircilik alanındaki çalışmaları, festival katılımcıları tarafından takdirle karşılandı ve desteklendi. Çevreye duyarlı projeler hayata geçiriliyor


Çevreye verilen önemin gelecek nesillerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, sıfır atık ve çevre bilinciyle donanmış bir kent için kararlılıkla çalışıyor, çevre dostu yaklaşım ve sürdürülebilir projeleri hayata geçiriyoruz. Biliyoruz ki, çevreye verilen önem, gelecek nesillerin sağlıklı bir yaşam sürmesi için çok değerli unsurlardır. Bu doğrultuda, ÇEVREFEST gibi çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularının ön plana çıktığı etkinliklerde yer almayı değerli buluyoruz. Bu bağlamda bu tür etkinlikler çevre konularında farkındalık oluşturmak, toplumu bilinçlendirmek ve çevre dostu uygulamaları teşvik etmek adına önemli bir platform sunmaktadır. Bu vesileyle, çevre bilincinin toplumda daha da yaygınlaşmasını ve sürdürülebilir bir gelecek için adımların atılmasını destekleyen herkesi tebrik ediyor, çevre konusundaki duyarlılığın artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER