Gündem

Düzce Belediyesi sosyal tesisleri bayramın 2. gününden itibaren açık

Düzce belediyesi iştirak şirketi beltur a. ş. Bünyesinde hizmet veren kafe, restoran ve diğer sosyal tesisler kurban bayramı’nın ikinci gününden itibaren hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen misafirlerini ağırlayacak.

Düzce Belediyesi sosyal tesisleri bayramın 2. gününden itibaren açık
12-06-2024 15:06

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltur A.Ş. bünyesinde hizmet veren kafe, restoran ve diğer sosyal tesisler Kurban Bayramı’nın ikinci gününden itibaren hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen misafirlerini ağırlayacak.


Beltur, Kurban Bayramı’nda misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. Şehrin dört bir yanında bulunan kafe, restoran ve sosyal tesisler, Kurban Bayramının 2. gününden itibaren 09.00-23.00 saatleri arasında açık olacak. Düzce ve bölgeye özgü lezzetlerin yer aldığı ve yöresel Düzce Mutfağını tek çatı altında sunan Mutfak Sanatları Merkezi, kafe-restoran olarak faaliyette olan Erguvan Sosyal Tesisleri, 23 Nisan Kahvaltı Evi, Millet Kıraathanesi ve Kusursuz Kafe 16 Haziran’da kapalı iken, 17-18-19 Haziran tarihlerinde ise açık olacak.


Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı ile Samandere Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde yer alan ve kafe-restoran olarak hizmet veren sosyal tesisler de, yine bayramın birinci günü hariç, diğer 3 gün boyunca hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen piknikçilerin ve doğaseverlerin hizmetinde olacak. Konaklama tesislerinde kesintisiz hizmet


Aydınpınar Tabiat Parkı içerisinde yer alan dome çadırlar ve bungalov ise 4 günlük Kurban Bayramı süresinde konaklamaya açık olacak. Beltur’un yeni konaklama tesislerinden biri olan ve Akçakoca’nın karakteristik mimariye sahip tarihi noktası Yukarı Mahalle’de yer alan Akçakoca Bey Konakları da bayram boyunca kesintisiz hizmetini sürdürecek. Butik restoranında konaklamalı misafirlerini ağırlayacak olan Akçakoca Bey Konakları, bölgenin en iyi kahvaltısını ve yöresel ev lezzetlerini sunduğu restoranında günü birlik misafirlere de hizmet verecek.


Sabiha Ulusoy Kütüphanesi ve Millet Bahçesi Kütüphanesi ise Kurban Bayramı süresince kapalı olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER