Asayiş

Edirne’de 4 tabanca, 1 av tüfeği ve 23 kasatura ele geçirildi

Edirne il jandarma komutanlığı kom şube müdürlüğü unsurlarının teknik ve fiziki takibinde olan şüpheli 1 şahsın evinde arama yapıldı. Jandarma ekiplerinin icra ettiği aramalara, 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca şarjörü, 262 adet tabanca fişeği, 23 adet kasatura bıçak, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.

Edirne’de 4 tabanca, 1 av tüfeği ve 23 kasatura ele geçirildi
12-06-2024 11:22

Edirne’nin Havza ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada; 4 tabanca, 1 av tüfeği, 23 kasatura, mermi ve kartuş ele geçirildi.


Havsa ilçesi Habiller köyünde Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü unsurlarının teknik ve fiziki takibinde olan 1 şahsın evinde arama yapıldı. Jandarma ekiplerinin icra ettiği aramalarda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca şarjörü, 262 adet tabanca fişeği, 23 adet kasatura, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 8 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi.


Olayla ilgili şüpheli hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla adli tahkikat başlatıldı.


Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER