Gündem

Eğitime Destek Platformu Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi

Adıyaman’da Eğitime Destek Platformu üyelerinin katıldığı toplantıda, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yapılan çalışmalar ele alındı.

Eğitime Destek Platformu Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi
04-03-2024 12:05

Adıyaman’da birçok sivil toplum kuruluşunun üyesi olduğu Eğitime Destek Platformu (EDEP), 2024 yılı Şubat ayı toplantısını Perre Uygulama Oteli’nde gerçekleştirdi.

Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıya, Malatya Milletvekili ve önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, EDEP Bölge Koordinatörü Yakup Akıncıoğlu, EDEP Dönem Başkanı Abdulkadir Kurt, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat ve birçok vakıf ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

EDEP Adıyaman İl Temsilciliği Dönem Başkanı Abdulkadir Kurt, yaptıkları çalışmaları ve hedeflenen projeleri paylaşırken, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür etti. Tüfenkci, deprem bölgelerindeki vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirilmesi adına hükümetin çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Programda ayrıca, Adıyaman İl Müftülüğü Din Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Ali Çetinkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri de gündeme ilişkin sorular sorarak önerilerde bulundular. Eğitime Destek Platformu toplantısı, eğitimde yapılan çalışmaların değerlendirildiği verimli bir etkinlik olarak sona erdi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER